Adél ruha

Két ruha egyben! Menj ki benne a napra és csiribu-csiribá…

Leírás

Anyag

Anyaga 95% pamut és 5% elasztán oeko-textil, természetes, gyűrődés mentes anyag, amely a hozzáadott elasztán gumiszáltól kényelmes viselet.

Kezelés

Környezetbarát festékkel, digitálisan nyomott anyagaink színeinek megóvása érdekében a ruhát 30 fokon mossunk a megfelelő mosószerrel, kifordítva, az ajándékként küldött mosózsákban! Annak érdekében, hogy a ruha mosás közben már ne menjen össze, az anyagot beavattuk, így nem kell attól tartanod, hogy varrás után a méret változni fog.

fagyis anyag
adel-ruha

Jellemző

A kislányok kedvence ez a nap sugarára színesedő anyagból készült ruha, igazi különlegesség. A ruhán látható fekete – fehér fagyik és jégkrémek beszíneződnek a napfény vagy az UV fény hatására.A feltűnő színű kar- és nyakeldolgozás harmonikusan illeszkedik a napon/UV fényen beszíneződött fagyikkal, jégkrémekkel. Rendkívül kényelmes viselet a meleg nyári hónapokra akár a városban, akár nyaraláskor.

Készítés

A ruhák Magyarországon készülnek olyan szociális szövetkezeti varrodákban ahol a termék minősége a mérvadó. A koronavírus időszak sajnos más prioritásokra késztette varrodáinkat, ezért a mostani kollekciónk egyik „különlegessége” hogy a FENIX Design Kft két tagja saját kezűleg vette át otthon a gyártás feladatát....

További információk

Méret

98-104, 110-116, 122-128, 134, 140

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adél ruha” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.