SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A Studio Fenix webáruházban megvásárolt termékeket a GLS futárszolgálata szállítja a vásárláskor megadott szállítási címre. 
A házhozszállítás időpontja a megrendelést követő 2-3 munkanap. Banki átutalás esetén a vételár beérkezését követő 1-3 munkanapon belül postázzuk a csomagodat.
Magyarországi kiszállítás esetén a termékek szállításának díja (külföldi szállítás esetén kérjük keresd fel ügyfélszolgálatunkat) :
    
 
Házhoz szállítás futárszolgálattal
  
 Foxpost csomagautomata                       690 Ft  
20.000 Ft alatt                      1290 Ft                   
20.000 Ft felett                           0 Ft                          
Utánvét díja                       399 Ft        
Fontos! Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt, illetve a csomagautomatánál szíveskedjél megvizsgálni, és az esetlegesen a termékeken észlelt sérülés (hiány) esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A jelenleg nem működtetünk fizikai üzletet, így a termékek megtekintésére, személyes átvételére lehetőség nyílna. Termékeink kizárólag internetes felületünkön rendelhetők meg.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Banki átutalással:

A megrendelt termékek árát és a szállítás költségét banki átutalással is kifizetheted webáruházunk számára. A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük az Erste Banknál vezetett bankszámlaszámunkra: 11600006-00000000-93723826 utald. Kedvezményezett neve: Fenix Design Kft. Kérlek a közlemény rovatban tüntesd fel a rendelés azonosító számát! Az összeg beérkezését követően küldjük a csomagodat.
Az átutaláshoz szükséges adatokat (megrendelés száma, számlaszám, megrendelt termék adatok) a megrendelés webáruházban történő lezárását követően automatikusan elküldött email visszaigazolás részletesen tartalmazza.

Bankkártyával (Paylike):

Bankkártyás fizetés esetén válaszd a fizetési opciók között a bankkártyás fizetést, majd ezt követően a Paylike online fizetési oldalára irányítunk át, ahol befejezheted a tranzakciót. 

Utánvéttel:

Utánvétel esetén a megrendelt termékek ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetned. Ha banki előre utalást, vagy bankkártyás fizetési módot választottál, akkor a futárnak semmit nem kell már fizetned. Az utánvét díja 399 Ft